Tradice a rituály

Správný čas na…

Dříve nebo později stojí před otázkou časování každý. Mágové řeší přesný čas, aby jejich rituály a kouzla dosáhla co největšího účinku. Mystikové přemýšlí nad vnímáním času. Filozofové hledají správný čas. Fyzikové zkoumají zákonitosti času. Ženy sledují cykličnost času. Každý ho vnímá ze svého úhlu pohledu neboli, jak víme, čas je relativní.

Tak který čas je ten správný čas na Okouzlení?

Abych tuto spíše filozofickou otázku příliš nerozebírala, ukončím ji stručnou odpovědí:

„KAŽDÝ.“

Na této stránce, v této části Universa, je totiž úplně jedno, kým jste a ke komu (mágovi, mystikovi, filozofovi, vědci, muži či ženě) patříte. Když totiž přijde na Okouzlení, uvědomila jsem si nedávno dvě pravdy.

1) Každý okamžik může být časem Okouzlení.

2) Nelze uspěchat čas potřebný k dosažení Okouzlení.

Jinými slovy se můžete za vteřinu náhle probudit a být ve stavu „tady a teď“, plně vědomí sebe i všeho kolem sebe, vnímat každou molekulu, každé neutrino, každý elektron a nemusíte pro to hnout ani prstem.

Ale taky se může stát (a většině z nás se to děje), že se takový zázrak jen tak nestane a my musíme projít určitým množstvím situací, zkušeností a práce sama se sebou a na sobě, abychom se tam byť na okamžik dostali. A toto je přesně ten případ, kdy chci vypíchnout fakt, že Okouzlení nelze uspěchat.

„TAK NA SEBE NEBUĎTE PŘÍSNÍ.“

To nevadí, že to bude chvíli trvat. To nevadí, že toho najednou nedosáhnete. Nevzdávejte se. Když ztratíte všechnu sílu a motivaci, nechte to plavat, odpočiňte si, změňte činnost. Ale pak to zase zkuste. Jinde. Jindy. A jednoho dne se vám to povede. 

Jsem zrozena k napojení na ty nejhlubší části lidského Já. Napojení na Jednotu, napojení na Matku Zemi, napojení na svůj Posvátný sen, napojení na tělo a posvátné ženství.

Zanechat Odpověď

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..